Hej och välkomna till bloggen om kampsport och ultimate fighting! Vår hemsidas artiklar passar dig som helt främmande för kampsport och du som är ett fullfjädrat proffs. Oavsett vem du är, så är vår målsättning att du ska hitta något som är intressant och läsvärt.

Vi är moderna

Vi försöker att vara moderna och publicera artiklar som är aktuella, för att du som läsare inte skall behöva läsa gammal skåpmat. Det är med aktuella synvinklar som man får en förståelse för nuläget i kampsportsvärlden, och även få en inblick i hur tiderna ändras. Genom att läsa våra artiklar kan du få en försmak på hur framtiden kommer att se ut beträffande kampsport. Kanske kommer du i framtiden att kunna sparra med en boxningsrobot eller brottas med en intelligent, människoliknande robot?

Vi presenterar alla kampsporter

Ingen kampsport är för liten eller för stor för oss att skriva om. Vi kopplar dessutom ihop kampsporterna med filmer och skådespelare som lyckats med båda saker. Genom oss kanske du kan lära känna en blivande favoritskådespelare som också sysslat med den kampsport du utövar?

Vi presenterar svenska kampsportare

Eftersom att vi skriver på svenska vore det märkligt om vi inte samtidigt nämnde svenskar som sysslar eller har varit aktiva tidigare med kampsport. Såväl avlidna som nu levande kampsportares historier förtäljs.

MMA

MMA är attraktivt av flera skäl som vi försöker förklara. Svenske Alexander “The Mauler” Gustafsson och hans meriter i oktagonen tas givetvis upp.

Återigen, välkomna till vår hemsida och blogg, vi hoppas att din kunskap ökar genom läsningen här!